Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)
Setaf

Setraf Yeni Showroomunda Sizlerle

20 yılı aşkın süredir perakende ve endüstri sektörlerine süpermarket ve depolama raf sistemleri konusunda kalite odaklı çözümler sunan Setraf yeni showroomunun açılışını gerçekleştirdi.


<b>Setraf</b> Yeni Showroomunda Sizlerle

Dünyanın dört bir yanında 40’tan fazla ülkeye ihracat yapan kurum; en küçükten en büyüğüne kadar farklı mekânların kullanıcı dostu ve estetik bir şekilde düzenlenmesine hizmet eden ürünlerini artık İstanbul Ümraniye’de açılan yeni showroomunda sergileyecek.

Geniş Ürün Yelpazesi İçin Geniş Showroom

Market raf sistemleri, market ekipmanları, butik raf sistemleri, butik ekipman ve aksesuarları, depo raf sistemleri ve dolap sistemlerini kapsayan geniş bir ürün gamı bulunan Setraf; ürünlerini kullanıcıyla buluşturmak için yeni showroomunu İstanbul Ümraniye’de bulunan 2.200 m²’lik bir alanda açtı. Ürün gamına yeni markaların ürünlerini de ekleyen kurum; dayanıklı, kullanıcı dostu, yenilikçi ve estetik ürünlerini showroomunda sergileyerek, kullanıcılara ne tür avantajlar sağladığının da altını çizecek. Kurumun ürünleri evinde depolama alanına ihtiyaç duyan bireylerden; depolar, iş yerleri, fabrikalar, atölyeler, arşivler, oteller, devlet daireleri, toptan ve perakendecilere kadar oldukça geniş bir hedef kitleye sahip. Dolayısıyla showroomu ürünleri görmek, özellikleri hakkında bilgi almak isteyen pek çok farklı alandan potansiyel kullanıcı ziyaret edecektir.

Sağlam, Fonksiyonel ve Estetik Ürünler

Setraf’ın fabrika, depo, mağaza, ofis gibi birçok alanda iş dünyasına hitap eden ürünleri aynı zamanda yaşam alanlarında da kullanılabiliyor. Kullanılacağı alanın hacmine ya da depolanacak malzemenin özelliklerine göre farklı depolama raf sistemleri çözümlerinin sunulduğu Setraf ürünlerinin kurulumu ihtiyaca göre gerçekleştiriliyor. Sağlamlığı, değişen çevre koşullarına rağmen uzun ömürlü olması, fonksiyonelliği kadar estetik görünümüyle de dikkat çeken Setraf ürünleri, düşünülenin aksine ekonomik olma özelliğine de sahip. Bu ürünleri satın alanlar evinde/ iş yerinde ideal depolama çözümüne kavuşmanın yanı sıra, uzun yıllar işlerine yarayacak kârlı bir yatırım da yapmış oluyor.

Deneyimli Kadro, Kaliteli Hizmet

Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde faaliyet gösteren Setraf’ta çalışanların kariyer gelişimine katkı sağlamak şirket kültürünün bir parçası. Üretim, dış ticaret, satış sonrası destek gibi farklı departmanlarda alanında deneyimli çalışanlarla daima müşteri memnuniyeti odaklı hareket ediliyor ve kaliteli hizmet sunuluyor.

Eğer Setraf’ı yakından tanımak, ürünlerini incelemek ve ayrıntılı bilgi almak isterseniz yeni açılan showroomu ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.


Haberler

Bizden ve sektörden en güncel haberler ve makaleler. TÜMÜNÜ GÖSTER