Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)
Setaf

Setraf İhracatta Hız Kesmiyor

Süpermarket, Depolama Raf Sistemleri ve Ekipmanları alanında nitelikli çözümler sunan Setraf; 40’tan fazla ülkeye ihracat yapıyor.


<b>Setraf</b> İhracatta Hız Kesmiyor

Endüstri ve perakende alanında faaliyet gösteren kurumlar için 20 yılı aşkın süredir yurtiçinde kaliteli çözümler sunan Setraf; geniş üretim kadrosu, operasyonel ve teknik deneyimi yüksek dış ticaret departmanı ve gelişmiş proje yönetim becerileriyle yurtdışına da hız kesmeden satış yapmaktadır.

Dünyanın Dört Bir Yanına İhracat

Üretiminin yanı sıra Avrupa’da kendini kanıtlamış olan Depolama Raf Sistemleri ve Teşhir Elamanları sektöründe öncü firmaların distribütörlüğünü de yapan Setraf, uzun yıllardan beri dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği ihracatı ve ticari faaliyetleri koşullar ne olursa olsun arttırarak devam ettiriyor. En üst seviyedeki ürünleri maliyet avantajıyla sunan kurum, ayrıca ürünlerin kurulacağı alanın ebatları ne olursa olsun, yaptığı fizibilite çalışmalarıyla maksimum verimlilik elde edecek şekilde kurulumu gerçekleştiriyor ve sunduğu ihtiyaca uygun çözümlerle tüm dünyada tercih ediliyor.

Geniş Ürün Gamı

Market raf sistemleri, market ekipmanları, mağaza raf sistemleri, butik ekipman ve aksesuarları, depo raf sistemleri ve dolap sistemleri konusunda endüstriyel kurumlara ve perakendecilere kapsamlı çözümler sunan Setraf, zengin ve nitelikli ürün portföyüyle ülkemizde olduğu gibi dünyada da müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyor.

Kullanıcı Dostu ve Esnek Çözümler

Kullanışlılık, ergonomik olma, kullanıcı sağlığını ve güvenliğini gözetme, uzun ömürlü olma, dayanıklılık, kolay kurulum gibi pozitif teknik özelliklere önem verilerek tasarlanmış Setraf ürünleri; estetik görünümüyle de dikkat çekiyor. Mekânların büyüklüğüne küçüklüğüne bakılmaksızın değerlendirilebilen ürünler, standart ölçülerde olduğu gibi müşteri talep ve ihtiyaçlarına uyun olarak da şekillendirilebilmektedir. Setraf ürünleri sağladıkları bu avantajlar sebebiyle tüm dünyada tercih edilmektedir.

Dünya Standartlarında

Yurtdışında başarıyla ülkemizi temsil eden kurum daima dünya standartlarında üretim yapmayı ve hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Setraf, raf sistemleri alanında ortaya çıkan; tasarım, araştırma - geliştirme ve üretim ile ilgili teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sürekli kendini yenilemekte ve uluslararası prosedürlere uygun çalışmaktadır.

Alanında deneyimli kadrosu ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeden perakende ve depolama alalarında çözümler sunan ve küresel bir firma olan Setraf'ı, yakından tanımak için web sitesini inceleyebilirsiniz.


Haberler

Bizden ve sektörden en güncel haberler ve makaleler. TÜMÜNÜ GÖSTER