Güncel kataloğumuzu görüntülemek için tıklayın.      (X)
Setaf

Anaç Makina'nın Depo Düzenlemesinde Metalsistem Süperbo Raf Sistemlerini Uyguladık

Anaç Makina, küresel düzeyde Türk üretim gücünü tanıtarak, müşterilere en mükemmel seçenekleri sunma misyonunu yürütmektedir ve bu hedeflere ulaşmak için depo yönetimi konusunda deneyimli bir iş ortağına ihtiyaç duymuştur. Özel ölçü içeren projeleri için Ağır Depo Raf Sistemleri alanında Setraf firması olarak bu ihtiyacı karşılamak için etkili bir çözüm sunduk.


Anaç Makina'nın Depo Düzenlemesinde <b>Metalsistem</b> Süperbo Raf Sistemlerini Uyguladık

Uygulama Depo Palet Ağır Yük Raf Sistemi
Yükseklik 6,5 metre
Sistem Metalsistem Süperbo Raf Sistemi
Kat 5 Kat
Kapasite 4.000 Palet
Kat Başına Taşıma Kapasitesi 4.400 kg
Fabrika Alanı 500,000 m²

 

Firmanın yedek parça deposu için en uygun projelendirmeyi yaparak Ağır ve Orta Ölçekli Yükleme Depo Raf Sistemlerini hem elle yükleme hem palet ile yükleme olacak şekilde kombine sistemler ile yüklenecek ürüne uygun tasarlayarak, depo yönetimi alanında işlerini kolaylaştırdık. Projede kullanılan Metalsistem Süperbo Raf Modeli, dayanıklılığı ve işlevselliğiyle dikkat çekti ve Anaç Makina'nın depo alanında daha verimli bir depolama çözümü sağladık.

Setraf firması olarak başlangıçtan bitişe kadar yüksek kalite ve profesyonellikle işimizi tamamlandık. Anaç Makina'nın özel ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan bu raf sistemleri, depo yönetimini optimize etmelerine ve müşterilerine daha hızlı ve düzenli hizmet sunmalarına yardımcı oldu.

Anaç Makina ile olan işbirliğimizin gururunu yaşıyor ve Türk üretim gücünü tüm dünya ile buluşturma misyonlarında onlara destek vermekten mutluluk duyuyoruz.
 


Haberler

Bizden ve sektörden en güncel haberler ve makaleler. TÜMÜNÜ GÖSTER